Hoppa till innehållet

Öka försäljningen med genomtänkt profilering

Vi hjälper dig och ditt företag att synas.

Vi har många års erfarenhet av att hjälpa kunder med att synas genom grafiskt profilering. Som du ser här på webbplatsen så har vi ett väldigt brett sortiment av produkter – och i stort sett allt kan vi skräddarsy med ditt tryck på.

Vi hjälper dig med helheten

Känner du dig osäker på hur du ska få ut ditt varumärke? Kontakta oss. Vi har hjälpt många företag i olika branscher och vet hur man hittar en helhetslösning som fungerar.

Café, butik eller industri?

Oavsett vilken typ av verksamhet ni driver hjälper en genomtänkt profilering som går igen i allt från skyltar till visitkort, påsar, pennor och förpackningar.

Vi hjälper dig gärna och kommer med förslag på förpackningslösningar för just dina produkter, bärkassar med tryck på eller varför inte give aways som pennor, usb-minnen m.m.

Glöm inte personalen

Den kanske viktigaste bäraren av ditt varumärke är din personal. Den möter dina kunder dagligen, de rör sig ute bland folk och de pratar om sitt jobb. Se till att de visar var de arbetar.

Vi har ett stort sortiment av arbetskläder som passar till hantverkare, butikspersonal, transportarbetare och många andra yrkeskategorier. Givetvis sätter vi din logotyp på dem.

 

Kontakta mig så berättar jag mer.

Kamilla Grund

 

Kamilla Grund
036-341105
kamilla.grund@paulhall.se

Produkten har lagts i din varukorg