Hoppa till innehållet

Miljö och Kvalité

Vi vet att du bryr dig om miljön

Att värna om vår gemensamma miljö blir allt mer angeläget. Det ligger i vårt såväl som kommande generationers intresse att minimera negativ inverkan på densamma. Därför är det oerhört viktigt att vi alla drar vårt strå till stacken, i syfte att öka insatserna för bevarandet av vår miljö och därmed reducera miljöpåverkande aktiviteter så mycket som möjligt.
Vi inom PacsOn (tidigare Nyblomgruppen) är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och vi strävar kontinuerligt efter att ta fram och erbjuda allt fler miljöriktiga produkter. Du som kund kan ju hjälpa till genom att i första hand välja sådana produkter. För att underlätta ditt val, har vi märkt dessa med miljösymboler som är relevanta inom vår bransch. Ganska naturligt, skulle man kunna säga.

Paul Hall är kvalitetscertifierade enligt den nya standarden ISO 9001:2008.

Rätt kvalité ger oss nöjda kunder och arbetsglädje. Nöjda kunder är nyckeln till framgång och en rekommendation för kommande affärer.

För oss på Paul Hall är det viktigt att medarbetarna trivs. I vår affärsidé ovan står ordet arbetsglädje. Vi är övertygade om att om medarbetarna trivs på arbetsplatsen och dom är engagerade, motiverade och har roligt på arbetsplatsen, leder det till att våra kunder får den högsta kvalitén och den bästa servicen. Då finns det en stor chans att våra kunder rekommenderar oss för andra affärsbekanta, kompisar och vänner.

Produkten har lagts i din varukorg