Hoppa till innehållet

Paul Halls historia

Branschen trogen sedan 1949.

Grundaren Paul Hall började redan som sjuttonåring sin säljbana med att sälja margarin till detaljhandeln, bagerier och konditorier. Framgångarna gjorde att det blev hela 17 år i den branschen. Paul Hall såg hur branschen utvecklades och beslöt att ge sig in i förpackningsbranschen med att sälja kartongförpackningar till sina kunder. Kunderna var mycket nöjda men började samtidigt att alltmer efterfråga ett större sortiment. Så föddes idén till den grossistverksamhet som finns än idag. Paul Hall Parti & Agenturaffär startade 1949.

Vi berättar gärna för våra kunder att det faktiskt var vi som "uppfann" det nu så kända påsinlägget, som man bl. a. använder för att kunna packa mer än två semlor i en påse. Från detta enkla men geniala har vi utvecklats till den fullservicegrossist vi idag är. Du behöver inte välja leverantör – vår tanke är att du som kund skall hitta allt du söker hos oss.

Enkelt

Vi på PacsOn Paul Hall erbjuder ett brett sortiment av industriemballage, hygien & torkpapper, städprodukter, servering & catering, butiksemballage,  kontorsmateriel samt skyddsprodukter.

Den lokala förankringen och kunniga medarbetare gör att vi kan erbjuda dig som kund en bra kvalité och hög leveranssäkerhet. Att få rätt produkt i rätt tid till rätt pris är en förutsättning för att vara en långsiktig samarbetspartner.   Paul Hall är kvalitets- och miljöcertifierade enligt den nya standarden ISO 9001:2008 & ISO 14001:2004.

Produkten har lagts i din varukorg