Hoppa till innehållet

Våra kundfördelar

Vi finns nära

Vi tror på den personliga kontakten mellan människor. Och vi är övertygade om att det underlättar att vi känner dig som kund – samt att du känner oss. Vi kanske morsar på varandra på stan eller hamnar bredvid varandra på fotbollsmatchen. Det är det vi kallar att vara nära, att vi delar vardagen.

Men närhet är också att kunna leverera snabbt och exakt, och att ge råd och vara hjälpsam när du tittar in i vår butiker. Lika viktigt är att vi lyssnar, att vi engagerar oss i dina krav och önskemål. Det är nämligen så vi jobbar, och visa av erfarenheten vet vi att det är så våra kunder vill ha det.

Kul

Det där med papper i alla dess former kan vi på våra fem fingrar. Det är helt enkelt vår värld, det vi lever för, det vi trivs och har kul med. Men det är angeläget att också du som kund inser såväl nyttan som nöjet med papper. För om du är belåten och tillfreds, och om du känner att du får den perfekta service som du faktiskt förtjänar, så blir vårt arbete naturligtvis ännu mer stimulerande. 

Enkelt

Vi har medvetet valt att inte komplicera saker och ting - vilket vi vet att de flesta av våra kunder värdesätter. Enkelhet för dig som kund har därför blivit ett av våra honnörsord. Du väljer givetvis själv på vilket sätt du vill komma i kontakt med oss. För oavsett om du söker upp din säljare, ringer in din order, beställer via Internet eller besöker vår butiker, ska du alltid känna dig välkommen och omhändertagen. 

Välja

Att ringa runt och beställa förnödenheter och förbrukningsartiklar från en rad olika leverantörer tar oerhört mycket tid i anspråk, vilket du säkert har erfarenhet av. Det är av denna anledning vårt sortiment är så brett. När något har tagit slut hos dig, finns det i hyllorna hos oss. Så enkelt är det.

Spara

Vi har redan nämnt att du sparar tid genom att vända dig till oss på PacsOn Väst. Och tid är ju som bekant dyrbar. Dels handlar det för dig om att kunna minimera tiden för beställning. Och dels gäller det för oss att alltid leverera inom utlovad tid, vilket vi anser är A och O i en affärsrelation.

Därför finjusterar vi kontinuerligt vår leveransorganisation, varje leverans ska ske i rätt tid till rätt plats. Vi är också noga med att samtliga våra transporter sker på ett sätt som är så skonsamt för miljön som möjligt. Kort sagt, med PacsOn Väst sparar du såväl tid som pengar och miljö.

 

Produkten har lagts i din varukorg